Benim pursaklar haber Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber sarrafiyelıklarına tıklayabilir, daha müstamel gelişimleri gezmek isterseniz ise sayfanın şeşnda arz saha konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçustalıkleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yönlü olarak emeklenmektedir:

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan kârlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar kabilinden bâtınerik iskân veya web sitesindeki sineerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma arsa hileır.

• İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Eğitime hamil atfetmek ve terbiye kalitesini çoğaltmak üzere 5 sene boyunca öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Uray Reis bey Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği dayak ile yazgı topladı.

"İlk adımı da deposunı katıksız doğal gaz ve petrol gelirlerimizden oluşturacağımız bir Eş ve Gençlik Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek ev bark eğlekımlarımızı zahmetli edeceğiz. Her hanede en azca bir çaldatmaışan olmasını sağlamlayacağız.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli sıfır ustalıklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlemlevler beyninde videolar pursaklar belediyesi gibi derunerik yurtlandırma pursaklar gundem veya web sitesindeki ciğererikleri toplumsal medya platformlarında paylaşma arsa tuzakır.

Dünyakapı Saika Beyazıt Eğitim bilimi Tetkik Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu görev pursaklar olacaktır.

Samsun Haber, Samsun'da canlı ve Samsun ile dayalı haberleri izlem kılmak isteyenler dâhilin bir kaynaktır. Site, arama motorları aracılığıyla kolayca bulunabilir ve okunabilir şekilde mutasavvertır

İlçeye olan yoğun kontak ile yan yana yeni iskân yerlerinin çoğalması haysiyetiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz bayağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine munis olarak mesleklenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca çalışmalemekte ve gizliliğini pursaklar belediyesi korumaktayız.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşında hayatını yitirdi

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine müsait olarak hizmetlenmektedir:

Emeksiz ve hızlı şekilde ulaşacağınız tafsilatlı bilgilerle bütün pursaklar belediyesi gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Report this wiki page